• Herzlich Willkommen!

    Nach der Schließung von inDiablo.de wurden die Inhalte und eure Accounts in dieses Forum konvertiert. Ihr könnt euch hier mit eurem alten Account weiterhin einloggen, müsst euch dafür allerdings über die "Passwort vergessen" Funktion ein neues Passwort setzen lassen.

    Solltet ihr keinen Zugriff mehr auf die mit eurem Account verknüpfte Emailadresse haben, so könnt ihr euch unter Angabe eures Accountnamens, eurer alten Emailadresse sowie eurer gewünschten neuen Emailadresse an einen Administrator wenden.

Der - mittlerweile nichtmehr ganz so neue - "Wer ist Österreicher"-Thread (Part III)

jo mir a

owa wos warad nocha so a klassischs sushi? (i persönlich stengat mi jo no a bissl mehr auf die maki)
 
Schmeckn tuat a ma trotzdem, oiso da Butterfisch ;)
Roh is der oba wegen seiner hohen Keimzahl net zu empfehln.

Klassisches Sushi is hoit Nigiri, Maki & Sashimi - net zu übalodn. Es gibt a einige Vahoitnsregln beim Sushiessen: an de werd i mi a hoitn, weil manches ziemlich beleidigend sei kau, oiso fürn Koch. Wie gsogt, i kaunns nur empfehln. ^^
 
Beim Sushi eh egal. Owa recht host, weng los is do herin scho.
Des liegt sicha om Sommaloch.
 
Zach , Mehr öschtarreicha da als i ma denkt hat ;D

Mfg Ausm Schienen Tirol / Telfs ...

PeAce Ollie
 
Na. ^^


I hob heit des erste moi söba Sushi gmocht - schaut net so guad aus (nett gsogt), schmeckt oba. :D
 
wb ausm urlaub

nix passiert, lei da aa hot gmaant, er muas jetzat uns olle bekochn :)

@bk: i dadad unglaublich gern mit dir a biachl mit sollene sinnsprüch machn
 
@ aa: essen? sehr fein wos mochst mir i warat eh fia an fisch nur net sushi schon eha so a lässig gebratene forelle poa sowos was

mjam
 
@bk: find i guat - und ois untatitl: Weus wichtig isch
 
Zurück
Oben